top of page

OM MIG

services-1.jpg

Jon Gregers Warzecha Christensen

Min tilgang til undersøgelse og behandling af mennekser, er baseret på en mekanisk funktionel tilgang. Jeg er inspireret af Eivind Møller, chefbehandler samt medstifter Klinik.dk.

Idet den menneskelige krop er et sammenhængende system, undersøger og behandler jeg den menneskelige krop som en helhed. Kroppen er en kompleks helhed, besående af et muskulærtsystem, nervesystemet, kredsløb og organer som alle interagerer med hinanden. 

For mig er det vigtigt, at sætte mig ind i og forstå de problemstillinger jeg møder, så et krav til mig er, at vide hvordan kroppen fungerer. Jeg oplever ofte, at der hvor smerten/problemet er lokaliseret, ikke er årsagen til problemmet. Derfor fokuserer jeg på, hvordan kroppen kompenserer i henhold til problematikken og behandler årsagen til dette.  

Men herudover fokuserer jeg også på, hvordan kroppens strukutrer fungerer i henhold til et givent funktionelt niveau og de krav som stilles til dette. Uanset om der er tale om krav fra sport, arbejde, hverdag eller andre ydre faktorer. Kroppen er én samlet funktionel enhed, bestående af mange mindre funktionelle enheder som skal fungerer optimalt.

En funktionel enhed kan beskrives som, når minimum to strukturer kan bevæge sig i relation til hinanden, og har en bestemt funktion/bevægelighed.​ For eksempel når to knogler (et led) har en funktion, men også interaktionen mellem organer, bindevæv, muskler og andre strukturer betragtes som funktionelle enheder. 

Den eller de funktionelle enheds evne til at imødekomme de pågældende ydre kræfter, er afgørende for om denne kan holde eller ej! Hvis ikke, så er det i kroppens sammenhæng ensbetydende med skade/smerter i kroppen. 

To basale krav, som skal opfyldes for at en funktionel enhed fungerer i henhold til den optimale funktion; bevægelighed og tilstrækkelig kontrol af bevægeligheden, baseret på muskelstyrke, stabilitet, koordinering mm.

Mit faglige udgangspunkt for denn tankegang, er mine kompetencer indenfor osteopati, fysioterapi og træning samt mange års erfaringen indenfor området.

Jeg stor erfaring med sportsfolk på alle niveauer; dansere, løbere, triatleter, racerkører, svømmere, golf-, håndbold- og foldbold spillere m.m lige fra eliteniveau til motionister. Men også med erhverv som skuespillere, musikere, kontormedarbejdere, foredragsholdere og håndværkere.

Jeg vil således kunne løse de enkelte udfordringer med stor kvalitet grundet min uddannelsesmæssige bagrund og erhvervserfaring.

Uddannelse

2016 - Osteopat D.O. ved The International Academy of Osteopathy

2011 - Professionsbachelor i Fysioterapi – UCSJ campus Næstved

Diplomer og kurser

2021 - FIFA Diploma in Football Medicin

2021 - The FA Concussion Guidelines

2021 - The FA Sudden Cardiac Arrest

2020 - TE3 mobility, Online Trainer Education, TE3 Finland

2020 - Phits insoles (analyse, produktion af indlægssåler), Phits insoles Belgien

2019 - Columna og dybe teknikker, Klinik Akademi v Eivind Møller

2019 - OE – undersøgelse og behandling, funktions-tankegang, Klinik Akademi 

2019 - Førstehjælp, Indsatsleder i Nordsjællands Brandvæsen

2019 - Det gode rum, kommunikation mellem patient og behandler, Klinik Akademi

2019 - UE – undersøgelse og behandling, funktions-tankegang, Klinik Akademi 

2018 - Certificeret Golffysioterapeut ved Golfklinik Danmark

2016 - WS v Torben Herborg (Central London Osteopathy and Sports injury Clinic.

2015 - Upleder Institude Scandinavia – CST level 1 + 2

2014 - WS i fysioterapi og Ernæring – Gentofte Fysioterapi

2012 - Privat praksis certifikat  - Danske fysioterapeuter

2011 - Epikrise skrivning – Danske fysioterapeuter

2011 - Fysioterapi ved skulderlidelser – UCL Odense

2011 - UL-scanning og manuel terapi – UCSJ Næstved

2011 - Fysioterapi og akupunktur – UCSJ Næstved

2010 - Behandlingsstrategier og ledkæder i manuel behandling – UCSJ Næstved

2010 - Siddestillingsanalyse og tilpasning af kørestole – teori og praksis – UCSJ

bottom of page