top of page

UDTALELSER

#VIBEHANDLERDIGBEDRE

#VIBEHANDLERÅRSAGEN

Anders "AC" Christiansen

Fodboldspiller og anfører i Malmø FF

"Jeg har brugt Jon op til flere gange. Første gang var det da jeg efter et halvt år med  problemer med min achillessene. Og uanset hvad jeg gjorde blev det aldrig rigtig bedre, og så fik jeg heldigvis en kontakt ind til Jon, som efter få behandlinger, og det er uden at lyve, så kunne jeg spille kampe igen uden smertestillende. Det er et par år siden han behandlede mig første gang og jeg bruger ham stadig. Som jeg siger til ham, jo mindre jeg ser ham, desto bedre arbejder han. Nogle gange tager jeg bare et servicetjek og andre ringer jeg bare, når jeg har et problem jeg ikke kan komme af med."

Katrine Veje

Fodboldspiller, FC Rosengaard, Arsenal og Kvindelandsholdet

"Jon har været rigtig rigtig behjælpelig og behjælpsom med, at behandle mig, når jeg har været aller mest presset og aller mest træt i min krop. Efter  utrolig mange træninger og en lang sæson med Champions League, landsholdssamlinger, cup og tunering "

Line Røddik

Fodboldspiller, Lyon, FC Barcelona, Ajax og FC Nordsjælland

"Tilbage i 2017 da var jeg til EM i Holland, hvor jeg havde en af mine aller aller største fodboldoplevelser, men desværre sled det også ret godt på min krop og hele sæsonen efter det havde jeg problemer med mine akillessener, og var konstant inde og ude af banen. Lægerne sagde til mig, jeg skulle bare lære at leve med smerten, fordi at jeg havde spillet fodbold i så mange år som jeg havde. Men næste sommer fik jeg så anbefalet Jon, og fik så behandling hos mig, at det skulle han nok få fixet og han skulle nok få mig tilbage på banen uden smerter. Og et par måneder efter, jamen så var jeg tilbage på banen og smerterne væk. Og jeg har ikke siden mærket noget til mine akillessener.”

Sandra Elsfort

Musical performer, danser og sanger

"Som danser og performer har jeg haft en del skavanker igennem tiderne, og dermed gået hos mange forskellige behandlere. Nogle af mine skavanker var spændinger i nakken, som  først blev afhjulpet da jeg begyndte hos Jon. Så jeg kan anbefale Jons behandling til alle, og så er han osse et meget sympatisk menneske".

Philip Carlsen

10xDanmarksmester i Karate - 5xNordiskmester - Europa og Verdensmester

"I løbet af min karriere, der har jeg fået en del skader og jeg har fået en del overbelastninger, som har haft brug for lidt assistance og hjælp. Og jeg har også haft brug for lidt fif til min genoptræning af forskellige skader jeg har haft. Dertil har jeg brugt Jon, som arbejder som arbejder hos Klinik.dk. Og har haft super fede oplevelser med at det bare fungerer.”

Joel Felix

Fodboldspiller Silkeborg I.F.

"Jeg havde et problem med min ankel, som flere fysser ikke rigtig kunne hjælpe mig med. Og da jeg kom til Jon, så allerede efter første session, så var der kæmpe forbedring..

Jon er en pisseflink fyr, som er meget snaksagelig og virkelig virkelig dygtig til det han laver"

Lærke Tingleff Søndergaard

Fodboldspiller F.C. Nordsjælland og U23 landsholdet

“Jeg har gået til Jon med diverse skavanker siden jeg var 15-16 år gammel, hvor jeg havde kramper i læggene som jeg ikke kunne komme af med, lige meget hvilke fysioterapeuter eller læger jeg gik til. Men så gik jeg til Jon, og så fandt vi ud af at problemet, måske i virkeligheden lå et andet sted, i form af min hofte og ryg. Og så fixede vi det. Og siden da, der har der ikke sådan været et problem eller en skader, som jeg ikke har kunnet få hjælp til at løse af Jon med diverse behandlinger.”

Rhonwyn Carter

Psykolog og virksomhedsindehaver 

”I can’t recommend him highly enough. He is kind, carrying, compassionate, consistently good. I’ve been coming to him for years, and it was no honeymoon period. Alle the honeymoon periods never stopped, because the level of care he gives to every single session is amazing….. He never ever EVER, deliverers less then giving his full effort in to ever session you go there.”

Magnus Baagø

Pro Golftræner hos The Scandinavian Golf Club 

”Jeg har bøvlet rigtig meget med min lænd, og besøgt utallige diverse behandlere, men ingen har rigtig kunnet hjælpe mig. Det var først da jeg begyndte hos Jon mine smerter gik væk. Jeg skal selvfølgelig lave en del øvelser Jon har vist mig, men i sidste ende er det Jons behandling som har hjulpet mig til et liv uden smerter, hvilket jeg er yderst taknemmelig for."

Amalie Vangsgaard

Fodboldspiller Fortuna Hjørring, FCN & Linköpings FC
 

“Jeg mødte Jon for første gang i 2021, da jeg fin en rygskade som gjorde at jeg havde rigtig mange smerter. Jeg kunne simpelthen, ikke nærmest gå, stå eller sidde. Jeg blev til sidst anbefalet Jon, og allerede fra første behandling følte jeg en stor ændring og smerte og mobilitet. Og ikke lang tid efter begyndte jeg langsomt, at komme tilbage på banen igen og bevæge mig mere og mere.”

Martin Thorbøll Pedersen

Golfmanager hos The Scandinavian

"Jeg har med stor succes, i flere henseender, brugt Jon som behandler til nogle af mine fysiske skader. Jeg har igennem hele mit liv været forholdsvis aktiv, og har døjet med problemer i både knæ, baglår og ankler osv. Men igennem de sidste par år har Jon behandlet mig i flere omgange, og med altid et super tilfredsstillende resultat."

Paloma Alves

Danser og Koreograf

Kommer senere

bottom of page